036 - 522 64 82

MASSAGES

HOTSTONE MASSAGE

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een warm waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45-50 graden. Voor een hotstone massage worden basaltstenen gebruikt. Basalt is zwart, zeer compact, hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. Hierdoor kunnen zij de warmte goed vasthouden. De stenen zijn glad, rond en plat door de werking van eb en vloed.

De hotstone massage in vogelvlucht:
Eerst wordt een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. De stenen geven een aangename warmte af, dit resulteert in ontspanning. Het warmte-effect kan ook doelgericht worden toegepast door bijvoorbeeld stenen op koude plekken te leggen of op plekken die aandacht nodig hebben. Vervolgens wordt een niet met stenen bedekt deel van het lichaam gemasseerd met een goede massageolie. Masseren gebeurt afwisselend met of zonder stenen. Hierbij worden lange, rustige en cirkelvormige strijkingen uitgevoerd. Daarna worden de lichaamsdelen gemasseerd waar in eerste instantie de stenen lagen.

Wat is het effect van een hotstone massage?
Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft je weer energie. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen, verbetert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam meer in balans.

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Wat is een kruidenstempel massage?
Kruidenstempelmassage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme (+/-50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat immers uit Europese kruiden, die beter afgestemd zijn op onze westerse noden, en bijgevolg voor ons een betere en diepere werking hebben. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

HOOFDMASSAGE

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades verminderen en voor verlichting zorgen. Het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.

Kijk voor alle mogelijke massages en de prijzen op onze prijslijst.

 

ZONNESTUDIO
ACRYLNAGELS
MANICURE / PEDICURE
SHELLAC
GEZICHTSBEHANDELING
HARSEN
MASSAGES
WIMPEREXTENSIONS